13/7/11

Formatge Provençal

Formatge Provençal
Envoltat per una banda verda elegant amb els colors de les fulles i les olives de la Provença, és immediatament identificable per la seva oliva petita i negre i el seu full d'olivera, delicadament col.locats en el formatge.
Aquest formatge és un formatge especial degut al gust que li confereixen les herbes de provença.  Està elaborat amb llet de cabra i pertany a la granja l'Etôile de Provença.

Característiques: És un formatge sense escorça de pasta suau, blanca i cremosa. La presència de les herbes provençals li confereix un gust peculiar molt aromàtic que combina bé amb el tapenade d'olives negres, tot i que aquest és súbtilment camuflat pel gust de les herbes.

Es pot observar l'oliva negre
Consells de degustació: Untat amb una llesca de pa de pagès i tret de la nevera uns quinze minuts abans de consumir-lo,  per apreciar totes les aromes.

França Provença
Maduració: 1-2 setmanes
Pes i forma: 80g. rodó
Dimensions: D. 6cm a 8cm.
Llet: cabra
Classificació: fresc
Productors: Etôile de Provença

1 comentario: