30/11/11

Restaurant +Cub

Havíem passat moltes vegades per davant d'aquest restaurant i no ens hi havíem fixat. Si que tenien la terrassa amb gent fent sucs naturals i cerveses, de les quals en tenen una amplissima carta. Cerveses selectes i d'importació. Però ens quedàvem al costat fent un gelat :)
Aquesta cervesa concretament és una Binchoise brune, una especial negre de 7'7 graus.

Així que per fires a Girona vam decidir anar-hi i provar el menú per colles que ofereixen.

La veritat és que estava molt bo tot.

Vam començar amb una pica-pica, compost per:

- Una amanida, que no vam fotografiar, tot i que feia bona presència, era de mezclum d'enciams amb tomàquet i carrota ratllada i amanida amb oli d'oliva i tapenade. Tenia el seu toc.

- Vam continuar amb unes croquetes casolanes bones i curioses; unes eren de tomàquet, un xic massa dolces i fortes de gust, el meu veure, i les altres, més suaus de bleda.

- Després ens van dur una plata d'embotits variada amb pernil salat, catalana, llom, llonganissa, bull blanc i botifarra negre. Acompanyat de trossets de pa sucat amb tomàquet, oli i sal. Estaven bé els embotits.

Hamburguesa artesana de verdures
 - Tot seguit va venir una crepe, deliciosa, era llarga i farcida de verduretes; carrota, tomàquet, pernil dolç i formatge i gratinada amb formatge al cim i més tapenade.

- Ja per acabar amb el pica-pica, vam menjar un pastís de patata, farcit de verdures; carrota, mongeta verda i tomàquet. Tot gratinat i acompanyat d'una salsa cremosa de beixamel amb formatge.

Pit de pollastre marinat
De segon podies triar entre dos plats de peix i dos plats de carns. Jo vaig optar per l'hamburguesa de vedella feta a casa amb verduretes. Em va sorprendre agradablement. Era una massa de carn picada de vedella amb bleda, i molt gustosa, amb sal i pebre. A més molt ben acompanyada amb unes patatones gens olioses, amb un toc cruixent i servides amb dos bols de salsa per sucar-les, un de salsa brava, boníssima, i un de maionesa, normal.
El meu xicot va optar pel pit de pollastre marinat a la planxa, i era més aviat escàs, però també era bo.
Tot i no tenir foto, vam finalitzar l'àpat amb un postres que em va encantar, una crepe ben farcida de xocolata amb llet. Boníssima, segur que hi tornarem perquè tot plegat em va deixar un bon gust de bo






No hay comentarios:

Publicar un comentario