8/12/11

Coca de iogurt i pinyons

Aquesta coca m'agrada moltissim, ja sé que és la típica coca de iogurt de tota la vida, ja la meva àvia en feia, però no deixa que és la meva preferida entre totes.

A part dels ingredients principals, s'hi poden afegir variacions, com ara un xic de coco ratllat, un raig de conyac o anís, xocolata en pols, panses a dins la massa...
També es es pot cobrir amb xocolata fondant o posar-hi pinyons al damunt, com hem fet nosaltres :)

Coca de iogurt i pinyons
Ingredients:

- 1 iogurt de llimona o natural
- 3 vasos de farina
- 2 vasos de sucre
- 1/2 vas de llet
- 1/2 vas d'oli d'oliva verge extra
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- ratlladura de pell de llimona
- mantega

Elaboració:

Es barreja el iogurt, la llet, l'oli i els ous en un bol amb el turmix. Afegim el sucre i la farina a poc a poc i el llevat. Quan estigui la massa ben fina, hi afegim la ratlladura de llimona i ho remenem a mà. Hi tirem uns quants pinyons.
Untem el motlle amb mantega i evoquem la massa.
Ho fornegem a uns 180 graus durant 3/4 d'hora.


No hay comentarios:

Publicar un comentario