31/7/12

Morcilla amb acompanyament de verdures

Avui hem decidit fer una morcilla de Burgos Rios. L'hem acompanyat d'unes verdures a la planxa.


Ingredients i elaboració per a 2 persones:

Per a les verdures: 2 carrotes, un carabassó mitjà i una albergínia.
Tallem el carabassó i l'albergínia a rodelles ben fines. La carrota la tallem a tires de dalt a baix, fen làmines ben fines.
Ho salpebrem tot i quan tinguem la planxa ben calenta les anem cuinant, volta i volta, fins que quedin rosses.
Per altra banda, per coure la morcilla, l'obrim en dos, la traiem del budell, i la fregim amb un rajolí d'oli, perquè ens quedi ben cruixent.

La veritat és que és un plat ben bo, la morcilla, al portar els grans d'arrós, la ceba, la mantega de porc i espècies adopta un gust fort i particular. Acompanyen bé les verdures, que a més, fetes així queden molt bones.


1 comentario:

  1. Mola aquesta forma que li heu donat, és original si més no!! m'agrada ! petons

    ResponderEliminar