13/12/12

Formatge: Petit Camembert

Avui tenim amb nosaltres un Petit Camembert procedent de llets de granges seleccionades i fabricat a Normandia, concretament l'Isigny Ste Mère.

És un formatge de pasta tova elaborat amb llet microfiltrada de vaca i amb un 45 % de matèria grassa. Si en voleu veure més informació visiteu el post que vaig fer del formatge Camembert.

En aquest cas era amb les mateixes característiques que el Camembert però de tamany més petit.

Fitxa tècnica

França: Baixa Normandia
Maduració: òptim al voltant d'1 mes
Pes i forma: 150 g. rodó
Dimensions: D. 7 cm aproximadament
Llet: vaca
Classificació: tendre blanc
Productor: varis



 Ningú en por dir el contrari, l'Isigny Sainte-Mère llet és com l'or blanc! I aquesta excel · lent matèria primera segueix sent la riquesa d'aquest formatge juntament amb tot el saber fer de les mans expertes de la seva cooperativa. El paper exercit pels Mestres formatgers assegura que l'Isigny Sainte-Mère desenvolupi un color exacte i un bon aroma. La cura i l'atenció que reben, mentre maduren és igualment crucial.

Tots els seus formatges són madurats en cellers especials abans de ser classificats a mà. Ells després es venen amb el grau exacte de maduresa especificat pel client.
El Camembert és un formatge suau amb una olor suau de penicil · lina en la seva escorça. Es madura des de les entranyes a l'escorça. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario