31/12/12

Spaguetti alla Napoli

Fa temps vaig comprar al supermercat Lidl un paquet de pasta italiana, concretament espaguetis. Ja portaven la salsa, el formatge en pols i les espècies. Només s'havien de cuinar. Vam voler probar-los i la veritat és que van quedar bons i van ser fàcils de preparar.

Primer vam posar els espaguetis a bullir durant uns deu minuts aproximadament, per tal que ens quedessin al dente.

Després vam evocar la salsa de tomàquet en un pot amb aigua i una cullerada de mantega i la vam posar al foc, sense que arribés a bullir. Hi vam tirar el sobret d'espècies que ja portava i el formatge en pols. Vam barrejar tot.

Una vegada bullits els espaguetis, els vam barrejar amb la salsa. Hi encara ens hi vam ratllar més formatge semi, ens agrada massa!

Va ser un plat bo tot i que teniem els nostres dubtes.
La salsa de tomàquet era espesseta i bona, forta de gust i amb el toc d'espècies encara més. Bona combinació, de gust marcat.






1 comentario:

  1. Hola Lídia,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 26000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar