2/5/13

Arrós amb llet


Avui us proposo una recepta d'arrós amb llet. És un postres bo, econòmic i fàcil de fer. Anem a veure!


Ingredients per a 2 persones:

- 100 g d'arrós extra Dacsa
- 75 g de sucre
- 1/2 pela de taronja de Supernaranjas
- 1 branca de canyella
- 500 ml de llet
- canyella en pols



Elaboració:

1. Rentem l'arrós amb aigua freda per tal de treure una bona part de midó.
2. Agafem una olla i hi posem la llet, una branca de canyella, la pela de la taronja i l'arrós.
3. Ho deixem cuinar a foc suau durant uns 45 minuts aproximadament i ho anem remenant cada 4 o 5 minuts, que no s'enganxi.
4. Quan l'arrós adquireixi una textura melosa hi afegim el sucre i ho deixem coure uns 5 minuts més.
5. Una vegada cuinat, retirem la branca de canyella i deixem refredar. Repartim l'arrós en plats o copes per fer-ho més bonic i hi posem canyella en pols per decorar. Jo particularment hi deixo la pell de la taronja perquè agafa el gustet bo de l'arrós i es pot menjar bé, però normalment se sol treure.





No hay comentarios:

Publicar un comentario