5/11/13

Can Serra

Dimarts passat, aprofitant que a Girona era festa, Sant Narcís, jo també me'n vaig demanar per tal de coincidir amb el meu home :) Així que vam anar a dinar al Restaurant Can Serra, a la crta. Nacional II, de Pont de Molins.

Fan menú diari i de cap de setmana. El tracte és molt bo i atent, ràpid i eficient. Un menjador molt casolà, com la resta de menatje que fan servir, com els plats de terrissa, entre altres.

El menú consisteix en 4 primers i 4 segons a triar, pa, aigua, vi i gasosa i postres, per 9 euros tot.


Una vegada triats els plats i la beguda ens van servir unes llesques d'un pa de pagès excel-lent, acabat de torrar, calent encara, i acompanyat de tomàquet i all per poder untar-los a la llesca. Sembla estrany com una torrada et pot fer gaudir així!


Nosaltres vam demanar una llimonada i una cervesa i de primer:
  
- Uns macarrons casolans: amb sofregit fluix de tomàquet i ceba i carn picada. Presentats amb un xic de formatge ratllat. Correctes.


- Uns ous al plat: dos ous amb tomàquet, pèsols i xoriç. Un plat senzill i resultós, sempre agrada.


De segon va quedar encantats:

- Calamars en salsa: molt ben cuinats i tendres, amb ceba ben cuita. I perfecte la salsa per a sucar-hi pa :)


- Civet de senglar: un plat copiós, amb salsa i el senglar perfectament cuinat, molt melós. Servit amb patata bullida, que dic jo que guisada hagués quedat més bona, però vaja.


I de postres:

- Un flam de xocolata amb nata: ració abundant de flam, era gran i bo, de textura un xic gelatinosa.


- Tarrina de nata i maduixa


I per culminar el bon àpat:

 - Cafè sol i tallat, molt ben fets, al punt, que costa a vegades.


2 comentarios:

  1. Que bueno los macarrones y los huevos!! y los postres tambien jajajaja, seguro que no te quedaste con hambre jajaja, besitoss
    http://pelosenmipoder.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
  2. Gracias por apuntar te al sorteo, no se sí será este restaurante, pero una vez estuve en uno por esa zona y la verdad quede encantada y era el menú, besos
    Sofia

    ResponderEliminar