15/5/14

Restaurant Can Masonet

Dissabte passat vam anar a veure les coves de Serinyà, molt interessant la visita guiada que ens van fer.

I ja que estàvem per la zona vam anar a Can Masonet, un restaurant de cuina casolana situat a Pujals del Pagesos, prop de Cornellà de Terri.


Disposen de menú de diari i també de festiu a 17 euros, que és precisament el que vam agafar nosaltres.

Els plats són totalment casolans i el servei és amable.

Per beure cervesa i aigua amb gas.


De primer vam començar amb un pebrots del piquillo farcits de bacallà amb salsa de verdures.
Molt bons, la salsa excel-lent, textura bona.


De segon vam optar per galta de vedella amb salsa de ceps. La galta era feta al forn, molt ben cuita i melosa. Tallada fina, uns talls més que altres, i amb la salsa pel cim. Pel meu gust hi faltava salsa, trobar-hi aquell gust tan bo del cep, que hi mancava.


Els postres molt bons, un bescuit glacé, gelat amb xocolata calenta pel cim. Bona la xocolata i combina tan bé amb el gelat, que tenia trossos d'ametlla, molt bo.


Per acabar un tallat i ben satisfets cap al Temps de Flors de Girona.


2 comentarios:

  1. Anónimo9/4/23, 9:26

    Recordeu que Postres és una paraula femenina i plural, per tant: "Els postres molt bons, un bescuit" no és correcte. Caldrà dir: Les postres, molt bones, un bescuit...

    ResponderEliminar
  2. moltes gràcies pel teu comentari, ho tindré en conte, de fet ara ja ho escric bé des de fa un temps ençà!

    ResponderEliminar