15/6/14

Kosa Bistró - Palafrugell

Aquest cap de setmana, en motiu de la Festa de la Plantada d'Arròs a Pals, vam acabar d'arribar-nos a Palafrugell, on hi ha un bonic restaurant, el Kosa Bistró, que teníem fitxat des de feia uns mesos, gràcies a un company instagramer nostre que hi treballa, l'Adrià (val la pena també visitar el seu perfil, @arrian13, on trobareu un munt de bones fotografies de temàtica ben variada)
També trobareu algunes imatges més al perfil Instagram del propi restaurant (@kosabistro).


Vam arribar-hi ben d'hora, al voltant de les 20h i poc de la tarda, essent un dels primers clients al local. Ens va atendre una noia molt simpàtica on uns moments abans ens havia explicat una mica els plats de la carta que tenen a l'exterior, comentant que la dinàmica del restaurant són tapes per compartir.

Doncs anem al gra. Ens va explicar que normalment es demanen entre 3 i 4 tapes a compartir, una mica en funció de la gana que es tingui. Un cop a taula i per anar obrint gana, ens van portar una tapeta d'olives negres, taquets de formatge manxego amb oli i unes llesquetes de cansalada crua tallada ben fina.


Llavors, les tapes: nosaltres vam demanar les 3 tapes següents:

- Vam començar amb el Fetge micuit amb confitura de ceba. El presenten en un platet amb 6 torradetes, 6 làmines de micuit i un pilonet de ceba, perquè te'l puguis muntar al teu gust.


- A continuació les Pilotes al Curry. Es presenta en un plat rectangular i llarg, amb un llit d'arròs blanc bullit, 6 pilotes de carn i tot banyat amb salsa al curry amb un toc just de picant.

- Finalment, la que pel nostre gust més ens va agradar: el Tupí servit en un pot de vidre petit, rebaixat amb aiguardent i suavitzat amb oli d'oliva i orenga. Per poder untar aquesta meravella, 6 torradetes en forma de llesqueta petita i un petit vol de confitura de pebrot.


- Per rematar l'àpat, els postres. De la seva carta, ens vam acabar decantant tots 2 pel mateix, el Tiramisú de maduixes. Es presenta en un got cilíndric, amb una base de cereal muesly, amb una mena de mousse de mascarpone amb café i unes maduixes tallades en làmines macerades amb vinagre de mòdena.



En resum, una vetllada molt agradable i uns plats per llepar-se'n els dits, tot i la nit entramuntanada i plujosa que ens va enxampar a Palafrugell. :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario