2/10/14

Restaurant el Turó de la Perdiu

Abans d'arribar a Garriguella trobem un restaurant especialitzat en cuina tradicional, el Turó de la Perdiu Un restaurant amb una àmplia terrassa perfecte tant per dinar, sobretot si bufa un xic d'aire, com per sopar, tot il-luminat amb llums.


Nosaltres hi vam anar per dinar i vam probar alguns plats, entre ells la brasa, que ja enflairavem l'olor només baixar del cotxe.

Per anar obrint boca, unes olivetes, cervesa ben freda i aigua.


De primer ens vam partir un assortit d'embotits. Un plat molt complert on tot era de qualitat, la botifarra negre i blanca, el xoriç ibèric, formatge, el pernil salat, llonganissa i catalana trufada.

 
Servit amb dues torrades a la brasa i molt ben sucades amb tomàquet, sal i un oli d'aquells bons.


De segon vam demanar:

- Conill a la brasa, acompanyat de patates fregides artesanes. Un punt a favor per la casa, a més eren molt bones.

També vam provar l'all i oli per combinar amb el conill i amb pa, com no, fins a acabar-lo.




- Jo vaig optar per filet de porc amb salsa de ceps. Aquesta salsa és una de les meves preferides, tot i que no era gaire potent en aquest plat. Em va extranyar ja que el cep té un gust bastant fort.


No vam fer postres ja que estàvem ben tips. La quantitat dels plats és força abundant i el servei molt amable.
Us ho recomano si voleu fer un pa amb tomàquet a la fresca a les nits d'estiu. Ja heu vist que el plat per persona és abundant i el preu són 8 euros, no està gens malament.

1 comentario:

  1. Quina llàstima que no ens trobéssim a Manlleu, tenia ganes de conèixer-te. Havies quedat finalista, oi? Aquest restaurant que dius sembla aollidor. i amb plats de tota la vida.

    ResponderEliminar