30/11/14

[Viatge #NY] Mengem a @Wegmans

El segon dia d'estar a Nova York, ja vam començar el circuit que ens havia de dur a les Cataractes del Niàgara. Com que realitzàvem el viatge amb autobús, teníem per davant unes quantes hores de carretera per arribar al nostre destí i la primera parada que vam fer per dinar, va ser a Wegmans, una d'aquelles grans superfícies que tenen els americans consistents en un gran aparcament per deixar els seus immensos "pick-ups" i a dins el recinte, un gran supermercat i un restaurant self-service (auto-servei) de menjar a pes.
Al restaurant hi havia molta diversitat de plats, des de pizza, amanides, pastes, arrossos, carn i verdures (per cert, on era el peix?)
La mecànica consisteix en agafar-te una safata en funció de la quantitat de menjar que vulguis. Aquestes disposen de diferents compartiments, rodons, allargats, etc.. per adaptar-se millor als diferents tipus d'aliment que puguis posar.

Com que feia hores que anàvem amb autobús, començàvem a estar una mica afamats i només d'arribar allà, la gent es va trastocar una mica amb tota aquella oferta de menjar a la seva disposició, va començar a agafar safates ben grans i a emplenar-se-les fins a dalt de tot de menjar (incloent el meu home entre aquesta colla de "zombies" afamats :P).

Un cop amb les safates ben plenes, vam fer cap a la cua de caixa, entre algun equilibri que altre per part d'algun membre del grup perquè no li caigués ni una patata fregida a terra. Un cop al nostre torn, ens pesaven les safates i es feia efectiu el pagament.

A continuació us poso el que vam agafar per dinar. En primer lloc el que es va agafar el meu home:


1. Porc agredolç.
2. Carn de res a la brasa amb salsa barbacoa.


3. Nugget de pollastre.
4. Arrebossat de carn.
5. Sticks de mozzarella.

6. Raviolis de mitja lluna amb ceba i farciment de carn.

7. Pizza de 4 formatges.


I aquí el que em vaig agafar per mi:

1. Amanida d'escarola, canonges, formatge parmesà i salsa Cèsar.

2. Mac & Cheese (macarrons amb molta salsa de formatge)
3. Carn de res (vaca) a la brasa amb salsa barbacoa.



Per beure el centre disposava d'unes màquines on disposaves de diversos tipus de beguda com Coca-Cola, Minute Maids de diversos sabors, Sprite, soda, etc.. A més, amb el preu de l'àpat, estava inclòs un servei de 2 refills, és a dir, podies emplenar el got fins un màxim de dues vegades de forma gratuïta. Nosaltres vam agafar una Coca-Cola i un Minute Maid de llimona Light.

 
El total d'aquest dinar va pujar a 16.94 dòlars, que al canvi vindria a ser uns 13'5 euros.

1 comentario:

  1. Hola Lidia.debes cumplir unos pasos para entrar en mi sorteo.
    besos, guapa

    ResponderEliminar