27/2/15

[Viatge #NY] The @HalalGuys a #Nova York

The Halal Guys, en dues paraules :), impressionant! S'hi havía d'anar! Bé, més aviat de fer la llarga cua fins que puguis demanar el seu famós plat: chicken and gyro combo over rice. És a dir un plat d'arrós amb xai i pollastre, com ells diuen no t'has de trencar el plat pensant què vols, sinó que t'ho proporcionen tot en un. Un combo acompanyat d'amanida; enciam, pastanaga, tomàquet, salsa de iogurt, una salsa molt picant (almenys per mi) i un pa de pita tallat a triangles.


Nosaltres ho vam conèixer perquè abans de fer el viatge ho vam veure en una guia que el recomenaven. No en vaig fer gaire cas, però, ja que és d'aquelles coses que penses uf com per trobar aquest carritu enmig de la gran ciutat.
I ves per on, el carrito el teniem en una cantonada d'un carrer més avall del nostre hotel. Ja el primer dia d'arribar a Nova York, vam anar fins a Times Square i pel camí vam veure carritus de menjar i un amb molta cua, així que l'endemà vam observar que era el de la guia, el Halal Guys.


Doncs vam anar a buscar el dinar un dia que veniem de la novena avinguda, de fer les nostres compres a Apple, Tiffany's, entre altres.
A la cua del carrito halal (permesa per la religió musulmana), a davant nostre vam trobar un italià que fa anys que viu a Manhattan i ens comentava que venia sovint a fer un Gyros per després seguir amb la seva feina, alguna cosa ràpida i bona per carregar una mica les piles.


És curiós l'èxit que arriben a tenir, quan turistes i habitants de l'illa conflueixen per tastar els seus plats. Executius, turistes, dependents, tots fent cua absorbits per l'aroma que despren el seu arrós i les seves carns.


La veritat és que val la pena la cua de 15 o 20 minuts que has d'esperar, i això perquè van ràpids, ja que la ració que et serveixen és molt abundant. Per 7 dòlars tens un plat molt complert i saborós, que fins i tot costa acabar, la salsa picant hi posa de la seva part.
 

Segons es defineixen ells són el concepte més gran de la cuina halal al carrer del món. Amb una recepta secreta i ingredients patentats i d'alta qualitat i sobretot amb la seva famosa salsa blanca. S'han fet cues tan llargues que fins i tot han hagut de contar amb professionals de guàrdia per controlar les multituds.


La localització d'aquest carritu és a la 53 amb la sexta.

Segons Yelp, un portal que mostra els locals més interessants segons les opinions de la gent, va definir The Halal Guys com a:

"Top 10 most Yelped Brands in the USA"


No hay comentarios:

Publicar un comentario