19/7/15

[#Cervesa] @barcelonabeer



Nom: Barcelona Beer

"Barcelona és la ciutat de la inspiració, del clima mediterrani, de la gastronomia. Creativa, amable, emprenedora i oberta al món…
… Com la nostra cervesa. Barcelona Beer. Un homenatge a la nostra ciutat. A una forma de viure i d’entendre la vida. Elaborada amb una aigua increïblement pura i una selecció de les millors maltes per aconseguir una cervesa molt especial. Molt nostra."


Marca: Barcelona Beer
Tipus: American Pale Ale (fermentació alta)
Fabricant: Barcelona Beer Company S.L.
Origen: Barcelona, Catalunya
Fermentació: Alta
Grau: 5%
Ingredients: Aigua (Font del Regàs), maltes (Pale Ale, Caramunich Tipus II), llúpols (Magnum, Perle i Cascade), llevadura.
Mida: 33cl
Web: http://www.barcelonabeercompany.com
 
 

Aspecte: De color daurat pronunciat, una mica tèrvola.
Aroma: D'una mena de caramel, amb un punt de dolçor.
Gust: Pronunciat, amb regust amargant de la malta i el característic toc dolç final.
Cos: Tot i ser rossa, té una mica de cos, força gas i per tant, escumosa.


Comentari: A destacar una cervesa feta a la nostra terra, concretament de Barcelona. Amb un disseny d'ampolla senzill i alhora que crida l'atenció, els nostres companys barcelonesos han fet una cervesa artesana per deixar marca.
A destacar que l'aigua que utilitzen no és una aigua qualsevol no, sinó que utilitzen aigua "de marca" que podríem dir, la de Font del Regàs.
A més a més, un parell de maltes per donar-, així com diversos llúpols, 2 d'origen americà (el Magnum i Casade) i un altre d'origen alemany (Perle)
Una bona cervesa a tenir en compte i no perdre-li la pista!


Salut i birres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario