Cuina 22 és un local on ofereixen tant menjar per emportar, com també per menjar allà. També fan càterings i per l'ocasió i com a novetat d'enguany s'ha incorporat a l'edició dels tastets surrealistes. La seva oferta ha estat molt correcte i sorprenent, tan per la originalitat dels plats com pels sabors. Anem a veure'ls:
L'edat d'or
Roca de foie amb or
La mel és més dolça que la sang
Cupcake de remolatxa i mel
La madonna de Port-Lligat
Cebiche de corbina Port-Lligat
El Misteri de les esferes
Cullera de núvol d'arròs amb caviar
Simfonia de vermells i "pings"
Gasptaxo de tomàquets i maduixes
La metamorfosi de Narcís
Ou de xocolata blanca i fruita de la passió
Cervesa Inedit
El tastet de foie amb or genial, fi i delicat i amb l'or comestible fa una bona presentació.
I el que més m'ha agradat amb diferència ha estat el cupcake de remolatxa i mel. La massa fina i espongosa i el frosting delicat, bonissim de gust i visualment molt bonic.
Com a original destacaria el cebiche de corbina, sobretot pel seu emplatat.
L'edat d'or
Roca de foie amb or
La mel és més dolça que la sang
Cupcake de remolatxa i mel
La madonna de Port-Lligat
Cebiche de corbina Port-Lligat
El Misteri de les esferes
Cullera de núvol d'arròs amb caviar
Simfonia de vermells i "pings"
Gasptaxo de tomàquets i maduixes
La metamorfosi de Narcís
Ou de xocolata blanca i fruita de la passió
Cervesa Inedit
El tastet de foie amb or genial, fi i delicat i amb l'or comestible fa una bona presentació.
I el que més m'ha agradat amb diferència ha estat el cupcake de remolatxa i mel. La massa fina i espongosa i el frosting delicat, bonissim de gust i visualment molt bonic.
Com a original destacaria el cebiche de corbina, sobretot pel seu emplatat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario